GÉPJÁRMŰVÉDELEM
Profi gépjárművédelmi és nyomkövető rendszerek
KOMPLEX GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZERÜNK MEGVÉDI JÁRMŰVÉT A TOLVAJOKTÓL!

Rablásgátló termékeink és áraink:

 1. Belépőszintű gépjárművédelem a rejtett indításgátló kapcsoló vagy mágneses immobilizer.

  A gépjárműben elrejtésre kerül egy indításgátló kapcsoló eszkösz vagy érzékelő melynek feloldásával indíthatóvá válik a gépjármű. Ez egy alap szintű gépjárművédelmi rendszer.  Az eszközöket mi biztosítjuk önnek, melynek ára beszereléssel együtt 10.990 ft+áfa

 2. Standard ajánlatunk, ami magába foglal egy transzpanderes rablásgátló eszközt!

  Ezen eszkösz tartalmaz egy visszajelző ledet, több körös védelmet nyújt és automata önélesedő funkciója van a motor leállítását követő 35 másodpercen belül. Azonosíthatatlan bekötés, szerviz mód, melynek árra beszerelve 25.990 ft + áfa

 3. Komfort ajánlatunk a kódkártyás rablásgátló rendszereink, mely a maximális komfort mellett maximális védelmet nyújt járműve részére.

  A kódkártyás rablásgátló gépjárművédelmi rendszer egy olyan védelmi rendszer, mely tartalmaz egy kódkártyát, melynek hiányában a gépjárműve illetéktelen indítást érzékel, azonosítás hiányában 50 másodpercen belül leállítja a jármű motorját. A termék MABISZ engedély számmal is rendelkezik CASCO biztosítás mellé. Ezen eszközünk ára beépítéssel együtt 25.990 ft + áfától 41.990 ft + áfáig

 4. GPS műholdas nyomkövető gépjármű védelmi rendszer

  GPS nyomkövető eszkösz kerül beépítésre a járműbe, mely lehetővé teszi a nap 24 órájában a gépjármű online webes felületen való követését illetve múltbéli utak visszatekintését illetve parkolóhelyek kijelzését is. Ezen eszközünk ára beszereléssel együtt 29.990 ft + áfa, továbbá havi 990 ft + áfa / hó díjat kell megfizetni a GPS nyomkövető szolgáltatás miatt!

  Ezen szolgáltatásunk igényelhető távoli motor tiltó opcióval is sms alapon, így az eszköz ára beszereléssel együtt 33.990 ft + áfa továbbá havi 990 ft + áfa / hó a GPS nyomkövető szolgáltatás miatt!

 5. WOLF bluetooth-os rablásgátló rendszer

  Olyan gépjárművédelmi termék, amely a hagyományos indításgátló-rablásgátló-riasztó funkciókat ötvözi, nincs szükség különböző jeladókra, vezetői kártyákra azonosításhoz csak egy BLUETOOTH képes mobiltelefonra van szükség azonosításhoz. Az eszköz ezek után működésre kész. Illetéktelen indítás után tiltja a járművet és a beépített szirénát is mükődésbe hozza. A rendszer lemerült, működésképtelen telefonkészülék esetén is használható.

  Ezen eszközünk beépítéssel együtt 48.990 ft + áfa

 6. CANBUS-os autóriasztó, bluetooth-os és tasztatúrás azonosítással

  Ezen eszközünk ajtónyításra vagy gyújtásra kódot kér, amennyiben 30 másodpercen belül nem érzékeli, a hozzá tanított mobiltelefont vagy PIN kód nem kerül bevitelre a számkód panelen, akkor a riasztó hang kiséret mellett tiltja a járművet. Ezen eszközünk kizárólag CANBUS-os rendszerű gépjárművekbe szerelhetők be, tapasztalatok alapján 2006-os évjárattól!
  Ezen eszközünk ára beépítéssel együtt 59.990 ft + áfa

  További tájékoztatásért hívjon minket bizalommal nyitvatartási időnkbe az alábbi telefonszámon: 0620/580-20-71

|
|
|
|